четвер, 09 жовтня 2008 11:38

"Фінансові ринки США стабілізуються"

Перша леді США Лора Буш висловила упевненість в тому, що заходи, які вживаються американським урядом, спрацюють і фінансові ринки країни стабілізуються.

"Те, що зробили уряд і конгрес, коли вони об"єдналися і прийняли на минулому тижні ту велику річ (стабілізаційний пакет), це почне позначатися, і прийде покращення", - заявила Лора Буш.

За її словами, "те, що ми спостерігаємо в останні декілька днів, - це корекція ринку".

США володіють "дуже динамічною економікою", і після ухвалення 700-мільярдного стабілізаційного пакету і зниження Федеральною резервною системою США процентної ставки мають відбутися "стабілізація і вирівнювання, і ми всі на це сподіваємося", сказала Лора Буш.

"Люди переживають, всі стурбовані, і президент, зрозуміло, цим стурбований, але, з іншого боку, ми сильні і зможемо це подолати. Чи буде це швидко? Ні, не так швидко, як багато хто хотів би, але це відбудеться", - підкреслила дружина американського президента, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «"Фінансові ринки США стабілізуються"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі