субота, 01 лютого 2020 12:36

"Продайте собаку" - нардеп сказав пенсіонерці, де взяти гроші на газ

"Продайте собаку" - нардеп сказав пенсіонерці, де взяти гроші на газ
Нардеп Євгеній Брагар був гостем студії "Голос народу". Пенсіонерці, яка пожалілася на нестачу коштів для оплати газу, порадив продати собаку. ФОТО: censor.net.ua

Нардеп від "Слуги народу" Євгеній Брагар порадив пенсіонерці з Кіровоградщини продати свою собаку, аби заплатити за газ.

Пенсіонерка Любов Павлівна із села Аджамка Кіровоградської області подзвонила у програму "Голос народу" під час ефіру на 112 каналі 31 січня. Гостем студії був Брагар.

"Я маю 2 тисячі гривень пенсії. За газ платити дуже багато. Та ще і за транспортування додали. Маю субсидію. Але у зв'язку із теплою погодою із нею забрали 200 гривень. Живу одна, більше ніхто не приписаний. У дворі тільки собака є. Хай скаже "Слуга народу", що нам робити", - сказала Любов Павлівна.

"Субсидія надається, якщо немає іншого житла. І якщо у жінки собака в дворі елітної породи, то вона може її завжди продати і спокійно сплатити за газ", - відповів пенсіонерці Брагар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їдь у запорєбрік" - "слуга" вирішив позахищати російські серіали у маршрутках і нарвався на критику мереж

Українцям відтепер надсилатимуть по дві квитанції на оплату газу. Кошти прийдеться сплачувати окремо за спожитий газ і окремо за його транспортування. Методику формування плати за блакитне паливо змінив національний регулятор НКРЕКП.

Зараз ви читаєте новину «"Продайте собаку" - нардеп сказав пенсіонерці, де взяти гроші на газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі