четвер, 06 грудня 2007 20:27

Притулку подарували 10 тисяч євро

Президент чернігівського футбольного клубу "Десна", голова наглядової ради "Партнер-банку" Олексій Савченко 29 листопада повідомив, що передає чернігівському дитячому притулку "Надія" 10 тис. євро благодійної допомоги.

Ці гроші Савченко отримав за іграшкову свиню, яку виставив на благодійному аукціоні "Піґ Парад-2007" у столичному розважальному комплексі "Арена". Для конкурсу він купив білу гіпсову свиню за $2 тис., прикрасив її дитячими іграшками. Порося стало найдорожчим лотом. Експонат придбав за 10 тис. євро голова Держтелерадіо, колишній заступник Віктора Януковича на посаді губернатора Донеччини 34-річний Едуард Прутник.

— Гроші ми ще не отримали,— сказав завідувач притулку "Надія" Павло Плотніков, 31 рік. — Плануємо витратити їх на ремонт та переобладнання спортзалу, дитячого містечка, спалень для дівчаток.

Притулок для неповнолітніх "Надія" існує 10 років. Тільки нинішнього року в ньому побувало 185 дітей. 10 тис. євро — майже місячний бюджет.

Зараз ви читаєте новину «Притулку подарували 10 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі