середа, 21 січня 2015 22:20

Полтавщина попрощалася із добровольцем, за голову якого терористи обіцяли $450  тисяч
10

Фото: Микола Марченко

Сьогодні у  Миргороді прощалися із Сергієм Никоненком, добровольцем батальйону "Айдар". Був розвідником. На його рахунку кілька сотень окупантів з російської армії. Ворог його голову оцінив у суму майже півмільйона доларів.

Доброволець був тяжко поранений під час обстрілу "Градами" Трьохізбенки під Щастям. Один із снарядів влучив у школу, де знаходилися бійці.

Вчора із Сергієм Никоненком прощався столичний Майдан, активним учасником якого Сергій був, починаючи із листопада 2013 року.

У Миргороді оголосили День жалоби за своїм земляком. Церемонію прощання провели на центральній площі міста. Попрощатися із ним прийшло кілька тисяч миргородців та гостей міста.

Церемонію прощання веде секретар Миргородської міської ради Костянтин Кирпосенко. Пояснює, що до Небесної сотні воїнів приєднався ще один миргородець.

"А що він такий сивий у труні лежить? Він же молодший за мене",– каже якийсь чоловік, звертаючись до товариша.

"То все через йо*нутого Путіна. Війна, то страшна річ",– стиха відповідає товариш.

Відспівування проводить отець Роман із раму Всіх Святих Української православної церкви Київського патріархату.

"Такі як Сергій творять державу. А ті, що сидять у Києві в крутих кріслах, то все пустодзвони. Роботяги, це люди такі як Сергій Никоненко. Війна це теж важка праця і робота і твориться вона не пустодзвонами, а простими українцями, котрі відстоюють рідну землю",– каже голова асоціації фермерів Полтавщини Віктор Галич.

Після відспівування бійці батальйону "Айдар" віддають останню шану своєму побратимові, стріляючи у повітря автоматними чергами.

Зараз ви читаєте новину «Полтавщина попрощалася із добровольцем, за голову якого терористи обіцяли $450  тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі