субота, 17 лютого 2018 10:21

Погода в Україні: подекуди сніг, мряка та ожеледиця

Погода в Україні: подекуди сніг, мряка та ожеледиця
Прогноз погоди на 17 лютого: в Україні сніжно і прохолодно Фото: Delfi

Погода в Україні 17 лютого особливих змін не принесе у порівнянні з попередніми днями. Лише у західних областях не варто очікувати опадів, а у решті регіонів ймовірний і сніг, і мороз, і відлига.

За прогнозом синоптиків, вітер у суботу переважно західний, 3-8 м/с, на дорогах подекуди ожеледиця.

У центральних, південних та східних областях тумани. Температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°; у південній частині та на Закарпатті вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно бігати за холодної погоди: 5 корисних порад новачкам

У Карпатах вночі невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 5-10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Харкові невеликий сніг, туман, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

У Дніпрі невеликий сніг, видимість погіршуватиме туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі та вдень близько 0°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весну обіцяють холодну

В Одесі опадів не прогнозується. Вночі та вранці туман. Температура вночі близько 0-2°, вдень 2-4° тепла.

У Львові 17 лютого вночі невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

У Києві невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

Геомагнітна обстановка в Україні 17 лютого буде неспокійною. Вночі та вранці очікується слабка геомагнітна буря. В іншу частину доби ймовірні невеликі збурення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буде холодно: синоптик спростував передбачення бабака Тимка

17 лютого вшановують святого Миколая. Вважалють, що він мав дар зцілення, а тому до нього часто звертаються, аби позбутися хвороб.

Зараз ви читаєте новину «Погода в Україні: подекуди сніг, мряка та ожеледиця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі