вівторок, 31 травня 2011 19:15

Перед "Шахтарем" Сьомін возив гравців "Динамо" за благословенням

Перед "Шахтарем" Сьомін возив гравців "Динамо" за благословенням

Перед матчем "Шахтар"-"Динамо", 25 травня, головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін возив футболістів просити благословіння до священника Олександра Бонаря у село Катюжанка Вишгородського району на Київщині.

"Приїхав невисокий чоловік, хотів благословіння попросити, - розказала Gazeta.ua служниця катюжанської церкви Марія. - Мені його охоронець сказав, що це Юрій Сьомін, тренер "Динамо".

"Дуже скромний. Я його вчила, як руки складати, коли благословення просиш. Він постійно голову нахиляв і очі опускав", - додала вона.

"На дзвіницю з нами пішов, а там вітер звіявся. Я на нього жіноче пальто накинула, а він навіть не сперечався. А через тиждень привіз до нас цілий автобус футболістів. Хотів, аби батюшка їх окремо прийняв, бо вони дуже відомі. А отець Олександр сказав, що він сам їх не знає. Я потім по записочках подивилася, були в нас Мілош Нінкович, Огнен Вукоєвич, Бадр Ель Каддурі. Їх благословили. А вони через тиждень у дуже важливому матчі програли", - зауважила служниця церкви.

Нагадаємо, у фіналі Кубка України "Шахтар" переміг "Динамо" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Перед "Шахтарем" Сьомін возив гравців "Динамо" за благословенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі