субота, 20 січня 2018 05:52

Папа Римський закликав боротися з корупцією

Папа Римський закликав боротися з корупцією
Франциск закликав боротися з корупцією. Фото: Апостроф

Папа Римський Франциск закликав протидіяти корупції.

"Усе, що робиться для боротьби із цим соціальним бичем заслуговує на нашу увагу та підтримку… Це – битва, до якої залучені усі ми", - сказав Папа Франциск, пише Reuters.

За його словами, протидія корупції потребує "більшої культури відкритості у державних установах, приватному секторі та громадських організаціях й церковні громади із цього - не виняток".

Понтифік помолився за нашу країну та за жителів інших "гарячих точок" на мапі світу, де точаться війни. Зокрема, Папа згадав криваві конфлікти на Святій Землі, Близькому Сході, в Африці та Венесуелі. Також глава католицької церкви закликав не лише молитися за мир, а й докладати зусиль для його будування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Римський нагадав про війну в Україні

Нагадаємо, що раніше Папа Римський Франциск в різдвяний Святвечір 24 ​​грудня в час традиційної недільної проповіді у Ватикані закликав до звільнення всіх викрадених людей, включаючи священиків, ченців і мирян.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський закликав боротися з корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі