понеділок, 18 грудня 2017 06:30

Нові "Зоряні війни" за вікенд зібрали майже 450 млн

Нові "Зоряні війни" за вікенд зібрали майже 450 млн
Нові "Зоряні війни" вже зібрали майже півмільярда. Фото: Форбс

Фільм "Зоряні війни: Останні джедаї" заробив протягом вікенду з 15 по 17 грудня в світовому прокаті більше 450 мільйонів доларів.

Тільки в Північній Америці стрічка принесла творцям 220 мільйонів доларів, що є другим результатом зборів в прем'єрний вікенд: рекорд належить попередньому фільму "Зоряні війни: Пробудження Сили", яка зібрала в 2015 році 248 мільйонів доларів в США і Канаді, повідомляє BBC.

Фільм вийшов у світовий прокат 9 грудня, в Україні його перший показ відбувся на п'ять днів пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецензію на "Крим" переглянули більше, ніж сам фільм

Вихід фільму "Зоряні війни: Останні джедаї" приурочено до 40-річчя появи "зоряної" саги. Критики вже охрестили його найбільш динамічним і зворушливим епізодом з усіх, які з'являлися на екрані. Сюжетно восьмий епізод слідує відразу за сьомим, продовжуючи його історію. Баланс сили знову порушений – Перший Орден на чолі з таємничим лідером Сноуком намагаються задушити всі відчайдушні спроби Опору і генерала Леї Органи протистояти злу. Остання надія залишається на повернення єдиного лицаря-джедая Люка Скайуокера, завдяки якому сили можуть зрівнятися.

Зараз ви читаєте новину «Нові "Зоряні війни" за вікенд зібрали майже 450 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі