субота, 06 січня 2018 17:15

Не забувайте про народ, хлопців на фронті - що українці зичать президентові на свята

Президент Петро Порошенко привітав українців із різдвяними святами. Відео із побажанням "Нехай у всіх українських родинах панує затишок, щастя та любов" виклали на сторінці у Facebook.

Користувачі мережі коментують допис.

"І бензин по 32 гривні, дякуємо за життя по-новому", - написав Ігор Харачко.

"А Мир? Мир забув нам побажати" - написала Марія Мигович.

"Я вважаю, що сьогодні всі люди мають пам' ятати, що Христос народився. І бажати одне одному всього доброго", - коментує Таня Березовська.

"Не всі можуть купити на свято харчі, бо того, що дозволив пан Рева, вистачить пенсіонерам хіба що на один день. Дай, Боже, і Вам, пане Президенте, і нам, українцям, терпіння та Божої ласки. Не забувайте про народ, хлопців на фронті, яким потрібно насамперед надавати допомогу. Не люди мають її надавати, бо більшість ледь виживає. Миру й любові всім нам!" - Марина Савчук.

Автор: Скріншот Facebook
 

"Дякую, пане Президенте, за гарне привітання. В цей вечір в родинному колі своїх близьких, всі згадають тих, кого вже нема. Свята в Україні не дуже радісні, бо війна не відпускає, хай це буде останній рік війни, наші захисники зустрічають свята вдома. Слава Україні!" - написала Людмила Галушко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зробив несподівану заяву про членство у ЄС і НАТО

"І Вам, пане Президенте, і всій Вашій великій родині , бажаємо і віншуємо - Добра, Миру і Любові на Многая літа !!! Хай береже Вас Господь !!! З Різдвом Христовим !!! Славімо Його !!!" - Катерина Кіндратишин.

Автор: Скріншот Facebook
 

"Навзаем.Здоров'я,терпіння і перемоги на всіх фронтах", - написала Євгенія Новоселова.

Президент Петро Порошенко заявив про необхідність захисту антикорупційної інфраструктури країни і неприпустимість будь-якого тиску на Національне антикорупційне бюро.

Зараз ви читаєте новину «Не забувайте про народ, хлопців на фронті - що українці зичать президентові на свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі