субота, 25 січня 2020 12:20

"Не спокійно, але завжди цікаво" - перша леді привітала чоловіка з Днем народження

"Не спокійно, але завжди цікаво" - перша леді привітала чоловіка з Днем народження
Сьогодні у Володимира Зеленського День народження. Фото: Instagram

Перша леді Олена Зеленська в Instagram привітала чоловіка з Днем народження.

Вона сказала, що президент України Володимир Зеленський справжній чоловік, поряд з яким вона почувається захищеною та здатною на неможливе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський помолився біля Стіни плачу

"Безпечно. Затишно. Ніколи не спокійно, але завжди цікаво. Так почуваєшся, коли поряд – справжній чоловік. Той, на кого можеш покластися в усьому. Який справді слухає і в потоці твоїх слів знайде та зрозуміє головне. В обіймах котрого виклики ззовні стають малими та нестрашними. Справжній чоловік – той, з яким до снаги, здавалося б, неможливе. А ще поруч з таким обов'язкове відчуття легкого запаморочення й "метеликів" усередині", - написала Олена Зеленська.

Переглянути цей допис в Instagram

Безпечно. Затишно. Ніколи не спокійно, але завжди цікаво ☺️ ⠀ Так почуваєшся, коли поряд – справжній чоловік. Той, на кого можеш покластися в усьому. Який справді слухає і в потоці твоїх слів знайде та зрозуміє головне. В обіймах котрого виклики ззовні стають малими та нестрашними. Справжній чоловік – той, з яким до снаги, здавалося б, неможливе. А ще поруч з таким обов'язкове відчуття легкого запаморочення й "метеликів" усередині. 🥰 ⠀ Коханий, з твоїм днем! ❤️❤️❤️ ⠀ Спасибі за кожну мить разом! Нехай їх буде ще нескінченно багато. Навіть якщо й різних, але обов'язково – рука в руці, з поглядами, зверненими одне до одного. ⠀ Завжди з тобою, завжди на твоєму боці!

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Сьогодні, 25 січня у президента України Володимира Зеленського День народження. Йому виповнюється 42 роки. Зеленський вступив на посаду президента України в 41 рік. Став наймолодшим президентом в історії України.

Зараз ви читаєте новину «"Не спокійно, але завжди цікаво" - перша леді привітала чоловіка з Днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі