неділя, 30 жовтня 2016 12:58

Москаль розкритикував кадрові призначення на митниці

Москаль розкритикував кадрові призначення на митниці

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що здивований кадровими перестановками на Закарпатській митниці. Про це повідомляє його прес-служба.


"Ініційовані Державною службою фіскальної кадрові перестановки у зв'язку з відстороненням начальника Закарпатської митниці Володимира Колеснікова не можуть не викликати здивування", - зазначив Москаль.

Він нагадав, що виконання обов'язків заступника начальника Закарпатської митниці, начальника управління по боротьбі з митними порушеннями покладені на нинішнього начальника відділу митного оформлення №3 МП "Ужгород" Євгена Шишолу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман розповів, коли реформують митницю

"Хочу нагадати, що приводом для відсторонення Колеснікова стали виявлені порушення при оформленні трьох фур з різноманітної фурнітурою, які 13 жовтня заїхали на митну територію України через МП "Ужгород". Шишола в цей час був старшим зміни МП "Ужгород", і саме під його керівництвом митник проводив оформлення фур, в яких потім начебто виявили порушення", - підкреслив Москаль.

"Тобто Колеснікова, який фізично не міг контролювати оформлення кожного автомобіля, відсторонили від посади, а старшого зміни, який пропустив фури, - призначили в. о. заступника начальника митниці, начальником управління по боротьбі з контрабандою", - додав він

Зараз ви читаєте новину «Москаль розкритикував кадрові призначення на митниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі