пʼятниця, 20 лютого 2009 11:23

Медведєв відчув себе зіркою і розписався на дитині (ФОТО)

Президент Росії Дмитро Медведєв, знаходячись з робочим візитом в Читі, поставив автограф на руці п"ятикласника.

Медведєв, вийшовши з будівлі пенсійного фонду, зупинився, аби поспілкуватися з городянами, які очікували на президента РФ на вулиці.

Раптово з натовпу протягнулася дитяча рука - хлопчик попросив президента розписатися йому на руці. Медведєв поставив автограф.

Як розповів пізніше 12-річний Діма Лебеденко, він повертався з тренування, побачив натовп, дізнався, що чекають Медведєва, проліз. На питання: "Мабуть тепер руку мити не будеш?", школяр відповів: "Не буду! Тижні два-три".

Залишивши автограф на руці, глава РФ продовжив традиції зірок естради, які розповіли про цю "технологію".

Як зізнався Микола Басков, він найчастіше ставить автографи на руках і передпліччі фанатів, але "кілька разів розписався на жіночих грудях. Відчуття прекрасні!"

Вадим Самойлов з "Агати Крісті" якось помітив чорним маркером живіт прихильниці - вона "сама різко задерла светр".

Філіп Кіркоров спеціально для таких випадків купив золотистий маркер (ходили навіть чутки, що він з чистого золота).

А ось Максим Галкін та Валерій Леонтьєв не надто люблять псувати чужу шкіру: Галкін назвав це "дивним заняттям", а Леонтьєв у відповідь на прохання поставити "тілесний автограф" зазвичай дістає з кишені купюру і підписує її.

Тим часом чемпіонки в сфері боді-арту - група "Тату". На піку її слави підлітки-фанати декілька місяців не мили "щасливе місце", помічене дівчатами.

Як раніше писала Gazeta.ua, Володимир Путін свого часу теж відзначився в спілкуванні з молодим поколінням. Влітку 2006 року дорогою до своєї резиденції екс-президент РФ зупинився, аби поговорити з туристами, які прийшли на екскурсію в Кремль.

Особливу увагу президент звернув на хлопчика років 4-5. Путін сів навпочіпки та запитав, як того звуть. Хлопчик був явно збентежений, проте відповів: "Микита". Після цього Путін задер на ньому футболочку і поцілував його в живіт.

За матеріалами МК, Эхо Москвы, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Медведєв відчув себе зіркою і розписався на дитині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі