пʼятниця, 08 грудня 2017 09:06

Медіахолдинг "Вести" може закрити Генпрокуратура

Медіахолдинг "Вести" може закрити Генпрокуратура
Ресурси компанії не раз оприлюднювали неоднозначні матеріали. Фото: vesti-ukr.com

Працівники Генпрокуратури мають намір "здійснити розправу" над скандальним медіахолдингом "Вести" найближчим часом. До його складу входять однойменні сайт, радіостанція та газета. Зазначається, що ресурси компанії не раз оприлюднювали неоднозначні матеріали. Саме тому багато хто називає їх "рупором Кремля".

Один із провідних ресурсів медіахолдингу, як інформує "24 Канал", повідомив, що Юрій Луценко, очільник ГПУ, готує документ, який заборонятиме роботу всієї компанії.

А джерело у генпрокуратурі навіть розповіло журналістам: "Буде заявлено, що газета та інші ресурси фінансуються за рахунок вкрадених з бюджету грошей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побиття журналістів: слідчі взялися за охоронців Медведчука

Представники "Вестей" переконані, що таким чином влада реагує на низку резонансних і незручних для неї матеріалів, які публікувалися в однойменній газеті та на однойменному сайті.

Вони запевняють: "МХВУ знову звертається до міжнародних правозахисних організацій із проханням втрутитися в ситуацію та не допустити тотальної диктатури з цензурою в Україні".

"Голос Америки" та "Радіо "Свобода" визнали у Росії іноземними агентами.

Зараз ви читаєте новину «Медіахолдинг "Вести" може закрити Генпрокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі