четвер, 16 листопада 2017 20:47

Найбільшим дискримінаторам України видали премії

Найбільшим дискримінаторам України видали премії
Видали премії за дискримінацію. Фото: YouTube

16 листопада у Міжнародний день толерантності переможців антипремії "Дискримінатор року — 2017".

У номінації "Язик мій-ворог мій" відзначили міського голову Чернігова Владиславові Атрошенку. Він у Facbook висловився щодо результатів перепису населення, передає "Громадське".

"Якщо брати патріотичну складову потрібно, щоб мінімум 3 дитини в сім'ї. Щоб дівчина і хлопець, вони виростали і знали, якщо в них не буде 3 дітей, значить вони якісь хворі або не такі, вони взагалі не українці! Це надзвичайно серйозне питання, воно чутливе, над цим потрібно працювати", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Стамбулі заборонили гей-парад

Антипремію "Реально Г" отримав ректор Національного педагогічного університету імені Драгоманова Віктор Андрущенко.

Він змусив студентів йти в церкву з нагоди професійного свята освітян. Ті прийшли з написами на спині "Мене змусили сюди прийти замість пар".

У номінації "Дискримінація "в законі" перемогла перемогла Всеукраїнська Рада Церков. Вона закликала виступила проти ратифікації Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству й боротьбу з цими явищами.

18 червня о 10.00 на площі перед входом до будинку Вчителя у столиці почалася акція "Марш рівності". Учасники проведуть ходу від перетину вулиць Богдана Хмельницього і Володимирської. Далі Володимирською пройдуть до вулиці Льва Толстого. Ця станція метро, а також Палац Спорту, зачинені на вхід і вихід. Після завершення маршу о 13:00 учасників відвезуть у безпечне місце, повідомили організатори.

Зараз ви читаєте новину «Найбільшим дискримінаторам України видали премії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі