вівторок, 09 жовтня 2012 06:51

В США конкурс з поїдання тарганів закінчився смертю переможця

В США конкурс з поїдання тарганів закінчився смертю переможця
Фото: zn.by

Переможець конкурсу з поїдання тарганів помер незабаром після оголошення результатів змагань, повідомляється на сайті управління шерифа округу Броуард у Флориді.

Інцидент стався ще 5 жовтня в зоомагазині в місті Дірфілд-Біч, де проводився конкурс. Коли підсумки заходу було підбито, 32-річному місцевому жителю Едварду Арчболду (Edward Archbold), якому вдалося з'їсти найбільше комах, стало погано - його почало нудити.

Арчболд вийшов на вулицю, але знепритомнів біля магазину. Рятувальники доставили чоловіка в лікарню, проте лікарі врятувати його не змогли.

Як наголошується в повідомленні на сайті шерифа, Арчболд з'їв кілька десятків тарганів і черв'яків. Тим часом інші учасники конкурсу, які також їли комах, ознак нездужання не проявили. Причини смерті переможця будуть встановлені в ході розтину.

За перемогу в змаганнях Арчболду покладався живий пітон, підкреслюється на сайті шерифа. Кому тепер дістанеться головний приз, не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «В США конкурс з поїдання тарганів закінчився смертю переможця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі