вівторок, 31 липня 2018 11:15

Як стати YouTube-блогером: 7 порад підліткам

Блогерство - це цікаво, модно і прибутково. Якщо у тебе підвішений язик, а друзі заслуховуються розповідями про улюблені заняття, пора ставати блогером на YouTube.

  7 порад підлітку, як стати YouTube-блогером
7 порад підлітку, як стати YouTube-блогером

Порада 1

Вирішіть, про що будете розповідати (і показувати) підписникам і тим, хто потрапив на канал випадково. Це має бути те, в чому ви найкраще орієнтується. Наприклад, тематика б'юті, авто, спорту, комп'ютерних ігор та ін. Причому контент повинен бути цікавий не тільки вам, але і, звичайно, глядачеві. Дивуйте його нестандартними підходами і новинками. Подумайте над тим, що зацікавило б вас.

Порада 2

YouTube - це інтерактивна платформа, тому кількість підписників збільшується з кожним лайком і коментарем. Постійно спілкуватися з аудиторією, створюйте опитування, мотивируйте ставити "лайки" і підписуватися, розігруйте призи, влаштовуйте конкурси. З коментарів ви дізнаєтеся, як робити канал цікавіше. І не бійтеся негативної критики - сприймайте її з посмішкою.

Порада 3

Придумайте оригінальну назву, опис і оформлення для каналу.

Порада 4

Запишіться в літній блогерський табір для підлітків (13-17 років) від AIR Академії, де зможете більше дізнатися про YouTube і освоїти професію блогера в теорії і на практиці. Для навчання використовується професійне обладнання Apple, Canon та ін. Ви не тільки добре відпочинете, але і розвинете креативність, професійні навички і вміння правильно себе подати. У програму навчання входять всі етапи: створення ролика, підбір обкладинки, навички роботи зі звуком і світлом, опрацювання сценарію, обробка та оптимізація відео і багато іншого. Дати заїзду: з 19 по 25 серпня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрасивіша пілот Instagram раніше боялася польотів і працювала перукарем

  7 порад підлітку, як стати YouTube-блогером
7 порад підлітку, як стати YouTube-блогером

Порада 5

Будьте неповторні, проявіть індивідуальність у відеороликах. Підкресліть зовнішність, створіть вітання і музичний супровід для своїх відео (з урахуванням авторських прав). Платформа YouTube пропонує музику для роликів в різних стилях. Однак краще, якщо ви придумаєте унікальну мелодію.

Порада 6

Подбайте про те, щоб виглядати в очах глядачів професіоналом. Плануйте оповідання, а також підберіть якісну відеокамеру, мікрофон і програму для монтажу. Якість відео - це бонус для залучення нових підписників.

Порада 7

Якщо ви хочете досягти успіху, завантажуйте відео регулярно, один-два рази на тиждень у визначені дні тижня. Врахуйте: щоб знімати і викладати ролики постійно, потрібен час і бажання.

Блогери поділилися власними секретами краси. Блогери продовжують дивувати оригінальними винаходами та застосовувати абсолютно несподівані речі щодо макіяжу. У мережі існує безліч дивних косметичних порад, якими успішно користуються б'юті-блогери. Не так давно став популярний спосіб збільшення губ за допомогою японської гірчиці - васабі.

Зараз ви читаєте новину «Як стати YouTube-блогером: 7 порад підліткам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі