четвер, 03 червня 2021 14:34

У кого найвищі шанси змінити життя на краще - прогноз астролога

У кого найвищі шанси змінити життя на краще - прогноз астролога
Будьте обережними під час купання у водоймах. Не варто відпливати далеко від берега. Фото: pixabay.com

3 червня - найкращий час для вдосконалення власної зовнішності. Відвідайте тренажерний зал. Спробуйте низькокалорійну дієту. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Можуть виникати проблеми з опорно-руховою системою, - каже астрологиня. - Робіть вправи на підвищення гнучкості хребта. Добрий ефект дасть реабілітаційне лікування обмеженої рухливості суглобів. Варто йти до перукарні. Перед фарбуванням волосся перевірте реакцію шкіри на фарбу. Не допускайте потрапляння агресивних речовин на слизову ока. Будьте обережні під час купання у водоймах. Не варто відпливати далеко від берега. Прискорюється процес відкладання солей у сечогінних шляхах. Промийте нирки. Пийте сечогінні настої. Відповідно відкоригуйте денний раціон. Цього дня найбільше щаститиме Водоліям, Стрільцям і Тельцям. Ви маєте всі шанси змінити життя на краще".

Овен

Через незручний різкий рух може статися ушкодження суглобів. До групи ризику найперше належать літні люди.

Телець

Уповільнюються обмінні процеси в організмі. Це погано відіб'ється на вигляді шкіри. Підживлюйте руки й обличчя масками й кремами.

Близнюки

Нагадає про себе дискінезія жовчогінних шляхів. Відмовтеся від жирних страв. Можуть розпочати рух камені в жовчному міхурі. Негайно зверніться до лікаря.

Рак

Відвідайте салон краси. Косметичні процедури будуть вдалі. Лише не варто проколювати вуха й інші частини тіла. Місце проколу довго не загоюватиметься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 31 травня - 6 червня: що вдасться найкраще в перший тиждень літа

Лев

Допускати перевтому цього дня не варто. Наслідком буде гострий головний біль. Не позбавляйте себе повноцінного сну.

Діва

Не зволікайте з початком лікування грибкової інфекції. Вчасно розпочаті процедури призведуть до швидкого одужання.

Терези

Не довіряйте сонячній погоді. Добре вдягайтеся. Стережіться протягів. Ризик захворіти на застуду й грип не зменшується.

Скорпіон

Стимулюйте повноцінне мозкове кровопостачання. Прийміть вранці контрастний душ. Зробіть інтенсивну гімнастику. Багато рухайтеся. Прислухайтеся до роботи серця.

Стрілець

Тримайте спину рівно. Розправляйте легені. Дихайте на повні груди. Особливо корисна буде ранкова пробіжка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим займалися українки в 1940-х - добірка фото

Козеріг

Після значних фізичних і розумових навантажень подбайте про повноцінне відновлення організму. Не доводьте себе до виснаження.

Водолій

Іти до стоматолога цього дня не варто. Встановлена пломба триматиметься недовго. Протезування піде з ускладненнями. Розпочніть лікування пародонтозу.

Риби

Критичні дні в жінок можуть затримуватися. Виникатимуть збої в роботі гормональної системи. Гінекологічні операції варто відкласти.

3 червня - день особливих зустрічей. Знайомтеся з талановитими й працьовитими людьми. Діліться одне з одним рецептами успіху.

Зараз ви читаєте новину «У кого найвищі шанси змінити життя на краще - прогноз астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі