четвер, 17 січня 2008 09:32

Хіларі Клінтон стала стюардесою

Основний кандидат в президенти США від Демократичної партії Хіларі Клінтон на якийсь час стала стюардесою. В усякому разі, вона привітала журналістів на своєму літаку в ролі стюардеси.

"Добридень, леді й джентльмени, мене звуть Хіларі, я рада вітати вас на борту літака, що летить рейсом Hil Force One", - повідомила Клінтон, коли літак вилетів до штату Невада. Як нагадують іноземні ЗМІ, саме там відбудуться наступні праймеріз, де суперниками Клінтон будуть Барак Обама і Джон Едвардс.

"Якщо ви подивитеся праворуч, то побачите Америку, засмучену зниженням податків для багатіїв і нескінченною війною в Іраку. Якщо подивитеся ліворуч, ви побачите Америку з сильним середнім класом і гідною репутацією в світі", - заявила стюардеса Клінтон. "Коли ми наберемо висоту, задля розваги вам буде запропонована моя агітаційна промова", - додала кандидат в президенти США, повідомляє ForUm.
Зараз ви читаєте новину «Хіларі Клінтон стала стюардесою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі