вівторок, 25 листопада 2014 13:39

Донеччани поставили ультиматум прем'єру ДНР

Донеччани поставили ультиматум прем'єру ДНР
Фото: УНН

На контрольованих незаконними збройними формуваннями територіях Донецької та Луганської областей зростає невдоволення місцевих жителів через відсутність продуктів харчування і соціального забезпечення.

Про це повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Що стосується ситуації в населених пунктах у зоні АТО і тимчасово окупованих територіях Донбасу - там посилюється опір місцевих жителів, який все більше набуває організованого характеру", - сказав він на брифінгу у вівторок в Києві.

Зокрема, за його словами, у понеділок в Донецьку стався чергове виступ, організований так званим об'єднанням "Жіночий батальйон опору".

"Місцеві жінки обурені існуючою ситуацією з продуктами харчування та відсутністю будь-яких соцгарантій від терористичної влади, а також появою фальшивих грошей від керівництва так званої ДНР, які не приймає жоден магазин. Активістки опору поставили так званому прем'єру ДНР ультиматум - протягом двох місяців забратися геть з міста ", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Донеччани поставили ультиматум прем'єру ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі