понеділок, 16 лютого 2009 16:41

13-річний підліток доведе своє батьківство за допомогою ДНК

13-річний підліток доведе своє батьківство за допомогою ДНК
Для доказу свого батьківства 13-літньому британцеві Альфі Паттену доведеться вдатися до аналізу ДНК. Про це заявив його представник Макс Кліффорд.

Подружка Альфи, 15-річна Шантеллі Стідманн, народила доньку кілька днів тому. Пізніше двоє підлітків, одному з яких 14, а другому 16 років, заявили, що вони також мали сексуальні відносини з Шантеллі. Отже, кожен з них може бути батьком її дочки.

Сам Альфі звинуватив "претендентів" у брехні і заявив, що він є єдиним бой-френдом Шантеллі протягом двох років. Його мати Нікола Хілл повідомила, що Альфі дуже засмучений цими чутками, його вводить у відчай одна тільки думка про те, що дитина може бути не його. На думку Хілл, найкращим виходом буде проведення експертизи ДНК.

Шантеллі Стідман заявила, що до зустрічі з Альфи вона була цнотливою і не мала інтимних стосунків ні з ким. "Ми вирішили вступити в фізичні взаємини тому що ми любили один одного. І в цьому не був замішаний ніхто інший", - повідомила Шантеллі. Вона додала, що намагається не реагувати на подібні заяви, оскільки зайнята доглядом за дитиною.

Інформація про те, що на батьківство новонародженої дівчинки претендують ще як мінімум двоє підлітків, з"явилася невдовзі після того, як історія Альфи і Шантеллі була висвітлена багатьма ЗМІ у Британії та за кордоном. При цьому влада заявила, що надасть підтримку молодій сім"ї, сообащает Sky News
Зараз ви читаєте новину «13-річний підліток доведе своє батьківство за допомогою ДНК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі