субота, 16 грудня 2017 23:15

"Поверніть Сталіна": комуністи заспівали оду радянському вождю

"Поверніть Сталіна": комуністи заспівали оду радянському вождю
У Севастополі заспівали оду Сталіну і прийняли школярів в піонери. Фото: krymr.com

В окупованому Севастополі з нагоди 138-го дня народження керівника СРСР часів Великого терору Йосипа Сталіна діти співали пісню "Поверніть Сталіна".

Про це повідомляє "Крим.Реаліі".

На заході комуністи провели урочисті збори, на яких обговорили персону вождя і виконали пісню "Поверніть Сталіна".

Також комуністи "вручили комсомольцям і піонерам спеціально зроблені до зібрання прапори" і прийняли декількох школярів в піонери. Діти зробили піонерську клятву радянських часів.

Керівник севастопольських комуністів Василь Пархоменко привітав присутніх і розповів про "досягнення" Сталіна і Радянського Союзу. За його словами, радянський вождь "прийняв країну в руїнах, втратив кохану дружину, сина, пережив зраду друзів, зміг проявити залізну волю і побудувати соціалізм".

16 березня 2014 року на території Криму і міста Севастополя пройшов невизнаний світом референдум про статус півострова. За його результатами Росія включила Крим до свого складу.

Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це "відновленням історичної справедливості".

Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «"Поверніть Сталіна": комуністи заспівали оду радянському вождю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі