вівторок, 26 червня 2018 13:57

В окупованому Криму масово отруїлися діти

В окупованому Криму масово отруїлися діти
У Севастополі масове отруєння дітей. Фото: Тонкости туризма

В окупованому Криму у севастопольському дитячому оздоровчому таборі "Чайка" отруїлися 20-30 дітей.

Вони скаржаться на нездужання, діарею і блювоту. Про це розповіла голова громадської організації "Севастопольські мами" Олена Голубєва.

За її інформацією, сьогодні в соцмережах почали з'являтися повідомлення від батьків, чиї діти перебувають на відпочинку в "Чайці".

"Вчора з донькою не було зв'язку, вийшла на подружку. Добре, що знала телефон. Так я і дізналася, що їй вчора було погано: пронос, блювота, поклали в ізолятор. Сьогодні вдалося зв'язатися з донькою. Вона каже, що (потерпілих. - Gazeta.ua) дітей багато - 20-30. І ніхто з керівництва табору не подзвонив мені", - пише один з батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місто "російської слави": море у Севастополі перетворили на звалище

6 червня в дитячому оздоровчому таборі "Чайка" спалахнула кишкова інфекція - 21 людину госпіталізували. За словами директора департаменту охорони здоров'я Антона Бахликова, інфекцію - норовірус - завезли діти з Пермі.

У кримському оздоровчому таборі "Ласпі" 17 дітей і 4 вожатих потрапили в інфекційну лікарню. 1 дитина - в реанімації у важкому стані.

Зараз ви читаєте новину «В окупованому Криму масово отруїлися діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі