четвер, 01 лютого 2018 14:18

Каміння з неба: кримчан налякали перспективою північнокорейського локального інтернету

Автор: Twitter
  В окупованому Криму обурюються ідею створення "закритого інтернету"
В окупованому Криму обурюються ідею створення "закритого інтернету"

У анексованому Росією Криму жителів здивували результати опитування "державного Всеросійського центру вивчення громадської думки" про створення "незалежного сегмента інтернету".

Результати опитування ВЦВГД повідомив ТАСС.

"Пропозиція Росії про створення незалежного інтернету в межах кордонів країн - членів БРІКС (Бразилія, Росія, Індія, Китай, Південно-Африканська Республіка. - Ред.) знайшло підтримку 58% наших співгромадян (проти висловилися 29%)", - йдеться в соціологів.

За ідею створення інтернету в межах кількох держав висловилися 13% росіян. Близько чверті опитаних (23%) воліли б мати локальний інтернет у межах країни.

Реакцію кримчан зібрав "Обозреватель" у мікроблозі "Кримський бандерівець" у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборонили в`їзд до 2022 року: українець хотів перетнути "кримський кордон" з ID-паспортом

"Ідіоти. Дурні. Скоро у нас друга Корея буде. Треба починати з молоді вести опитування, а не зі старого дрантя, якому тільки Путіна по телевізору подавай. Ізоляція, та сама залізна завіса, тільки з нюансами. Не буде у нас нічого доброго, хто має можливість, їдьте. Буде як раніше при СРСР", - заявили жителі анексованого півострова.

За період окупації Росією Криму на півострові зафіксовано 49 викрадень людей, знайдено 6 трупів з ознаками катувань, ще 16 людей вважаються зниклими безвісти.

Зараз ви читаєте новину «Каміння з неба: кримчан налякали перспективою північнокорейського локального інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі