середа, 03 січня 2018 10:55

"Аксьонов заявляв про танкові біатлони по кримському узбережжю" - блогер розповів, що сталося з Кримом

"Аксьонов заявляв про танкові біатлони по кримському узбережжю" - блогер розповів, що сталося з Кримом
Кримський блогер розповів, на що перетворюють окупанти анексований півострів. Фото: АСН

Після анексії Росією Криму, півострів почав стрімко втрачати свою туристичну привабливість і поступово перетворюється на смітник.

Кримські чиновники потоплять Крим, відзначає блогер Олександр Горний колонці на "Эхо Москвы".

"Крим наполегливо знищувався шалманами, забудовою парків і набережних в українські роки. Зараз цей процес триває ще активніше. Скільки разів Аксьонов заявляв про танкові біатлони по кримському узбережжю, скільки разів він погрожував все знести? Підсумок практично нульовий", - пише Горний.

За словами кримського блогера, через діяльність окупаційної влади Крим стає все менш привабливим для туристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму ціни вищі ніж в Москві - активістка

"Як підсумок - Крим впевнено втрачає туристичну привабливість, перетворюючись на смітник, де в морі влітку купатися небезпечно через зливи каналізації, а по парках і набережних не пройти", - відзначає він.

Крім того, Горний вказує на те, що чиновники не розуміють реальний потенціал півострова і вбивають в ньому все прекрасне.

Підконтрольна Кремлю окупаційна рада міністрів Криму передала Федеральному агентству залізничного транспорту Росії 70 земельних ділянок в Ленінському районі півострова під залізничні підходи до споруджуваного Керченського мосту.

Зараз ви читаєте новину «"Аксьонов заявляв про танкові біатлони по кримському узбережжю" - блогер розповів, що сталося з Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі