четвер, 17 квітня 2008 07:04

Затримано вбивцю викладача академії МВС

Два дні тому в Голосіївському районі оперативники затримали підозрюваного у вбивстві майора міліції Олексія Корнєва, 39 років.

Тіло міліціонера з десятьма ножовими пораненнями та тричі перерізаним горлом знайшли 11 березня у власному помешканні на вул. Васильківській, 42 у Голосіївському районі.

— Ми розкрили резонансне вбивство майора міліції. Затриманий проживав по сусідству з Олексієм, у сусідньому будинку. У день смерті вони випивали. Були друзями, то й пили разом часто. Більше сказати про затриманого поки не можу. Нині триває слідство у цій справі. Підозрюваному загрожує довічне ув"язнення. Він перебуває у слідчому ізоляторі, — розповідає "ГПУ" Олег Чум, начальник карного розшуку Голосіївського райвідділу.

Зі слів міліціонера, вбивство сталося через сварку. Оперативники знайшли у квартирі дві пусті пляшки горілки по 0,75 л, кілька відкритих консервів, недопалки і закривавлений ніж.

Олексій Корнєв працював науковим співробітником у Київському національному університеті внутрішніх справ. Він керував лабораторією, яка займалася проблемами запобігання і розкриття тяжких злочинів. Три роки тому офіцер розлучився з дружиною, вона забрала до себе їхню дитину.

Микола Корнєв, батько вбитого — кандидат філософських наук, працює викладачем соціальної психології в університеті ім. Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «Затримано вбивцю викладача академії МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі