вівторок, 20 липня 2021 09:24

Юридична консультація Київ

Юридична консультація Київ

У разі, коли належить ухвалити важливе рішення щодо діяльності бізнесу, придбання земельної ділянки або об'єкта нерухомості, інвестування коштів в будівництво і т.д., слід звернутися до досвідчених юристів за наданням юридичної консультації, яка стане "грунтом" для ухвалення відповідного рішення.

Отримавши юридичну консультацію, ви маєте можливість побачити всі ризики, ознайомиться з оптимальними шляхами їх усунення або мінімізації, альтернативними варіантами вирішення виниклої проблеми, що дозволить заощадити час і кошти.

При наданні юридичної консультації до кожного клієнта застосовується індивідуальний підхід, що дозволяє знайти найбільш ефективне рішення в ситуації, що виникла. Дуже важливим є комплексний підхід до вирішення поставлених завдань. Тому, навіть в разі, якщо компанія має свого штатного юриста, у певних ситуаціях необхідно звертатися за допомогою до юридичної фірми, оскільки одна людина не може бути експертом у всіх галузях права, а юристи і адвокати юридичної фірми, які надають консультації з питання клієнта, спеціалізуються в різних сферах українського законодавства, зокрема, з питань земельного та аграрного права, законодавства у сфері нерухомості та капітальних інвестицій, питань корпоративного, податкового права та інших галузей права. Також, клієнт може отримати консультацію щодо перспектив врегулювання судової суперечки.

Юридична консультація з будь-якого питання, яке цікавить клієнта ,надається з урахуванням положень чинного законодавства України, а також судової практики регулювання ситуацій, аналогічних до ситуації, що виникла в клієнта.

Ми також розуміємо, що клієнт не завжди має можливість особисто зустрітися з юристом для отримання консультації або поставлена ​​задача вимагає оперативного вирішення. У таких випадках клієнт може отримати юридичну консультацію в усній формі, наприклад, по телефону або, при необхідності, у форматі онлайн-конференції.

Одними із найпоширеніших запитів на надання юридичних консультацій є консультації в галузі податкового права. Незалежно від того, що клієнт продає або купує, в якій проект інвестує кошти, необхідно розуміти податкове навантаження і розглянути різні варіанти структурування угоди.

Команда Юридичної фірми "TOTUM" має багаторічний досвід і десятки успішних кейсів. Ми надамо клієнтові найбільш результативні варіанти вирішення поставленого завдання в максимально можливі короткі терміни.

Зараз ви читаєте новину «Юридична консультація Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі