пʼятниця, 08 лютого 2019 19:15

Кличко відзвітувався про результати роботи

Кличко відзвітувався про результати роботи
Віталій Кличко підсумував результати роботи. ФОТО: Depositphotos

Київський міський голова Віталій Кличко підбив підсумки роботи столичної влади за минулий рік.

План з наповнення бюджету столиця перевиконала. Планували отримати 51,5 млрд грн, а отримали 57,1 млрд, повідомила прес-служба мера.

Дві третини коштів спрямували на освіту, охорону здоров'я, соціальний захист, культуру та спорт. У 2019-ому на освіту виділять майже третину столичного кошторису - 17,9 млрд грн. Освітянам збираються підвищити зарплату на 20%. Також Кличко анонсував будівництво дитсадка у Святошинському районі та реконструкцію 7 садків і 5 шкіл.

Одним з головних досягнень 2018-го міський голова назвав завершення 17-річної угоди з ПАТ "Київенерго".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які зміни чекають на Київ у 2019 році

2019-го у Києві стартує будівництво метро на Виноградар, відкриття оновлених станцій Політехнічний інститут, Сирець та Святошин, реконструкція фунікулера, знесення аварійного Шулявського шляхопроводу, будівництво пішохідного мосту, що з'єднає Володимирську гірку та Арку дружби народів. Також у 2019-ому хочуть створити музей науки в будівлі Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації ("Тарілці").

Зараз ви читаєте новину «Кличко відзвітувався про результати роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі