неділя, 10 січня 2021 11:03

Київ увійшов у ТОП-20 міст у цікавому рейтингу

Київ увійшов у ТОП-20 міст у цікавому рейтингу
У рейтингу враховували доступність у місті інтернету, наявність коворкінгів, розвинуту інфраструктуру, безпеку та вартість житла і їжі. Фото: REUTERS.

Київ посів 20 місце у рейтингу найкращих міст для дистанційної роботи у 2021-му. На 19-му місці опинилось місто Плая-дель-Кармен у Мексиці, а на 21 - Краків, Польща. Перші три сходинки посіли Таллінн, Тбілісі і Белград.

Загалом до рейтингу туристичного видання Big 7 Travel увійшло 50 міст світу.

У рейтингу враховували доступність у місті інтернету, наявність коворкінгів, розвинуту інфраструктуру, безпеку та вартість житла і їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цифри вражають: розповіли про масштаби ялинкового вандалізму

Big 7 Travel підкреслили, що в Києві є можливість не лише вигідно працювати онлайн, але і досліджувати унікальну культуру на зекономлені гроші.

2020-го на ринку нерухомості відбувалось традиційне коливання цін, яке зрештою призвело до подорожчання квартир та оренди. Про тенденції цього року та очікування від 2021-го розповів Gazeta.ua генеральный директор рієлторського об'єднання ПРОСТОР, член Асоціації фахівців з нерухомості Сергій Курганов.

Зараз ви читаєте новину «Київ увійшов у ТОП-20 міст у цікавому рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі