середа, 17 березня 2021 11:27

Instagram обмежить відправлення повідомлень для деяких користувачів

Соцмережа Instagram запроваджує нові правила. Вони стосуються обмеження взаємодії між підлітками та дорослими користувачами. Таким чином адміністрація прагне зробити соцмережу безпечнішою для молодих користувачів.

Автор: itc.ua
  Instagram обмежить відправку повідомлень для деяких користувачів
Instagram обмежить відправку повідомлень для деяких користувачів

Відтепер Instagram забороняє дорослим надсилати прямі повідомлення підліткам, які не є їх підписниками. Крім того, платформа запускає "підказки безпеки", які показуватимуть підліткам, коли вони надсилатимуть повідомлення дорослим, повідомляє The Verge.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Microsoft випустила термінове оновлення Windows 10

Таке нововведення дає можливість повідомити про дорослих користувачів або заблокувати отримання повідомлень від них. Підказки нагадуватимуть юним користувачам про те, що вони не повинні відповідати на повідомлення під тиском.

Автор: The Verge
  Instagram обмежить відправку повідомлень для деяких користувачів
Instagram обмежить відправку повідомлень для деяких користувачів

Повідомлення з'являтимуться, коли системи модерації Instagram виявлять підозрілу поведінку дорослих користувачів. Instagram заявляє, що ця функція стане доступною в деяких країнах цього місяця і скоро у світі.

Instagram також пропонуватиме новим користувачам-підліткам, які реєструються в соцмережі, зробити профіль приватним. Якщо вони все одно вирішать створити загальнодоступний обліковий запис, Instagram відправить їм повідомлення пізніше.

Компанія Google, якій належить операційна система Android, вдосконалила функцію швидкого знімання відео у фірмовому додатку Camera.

Зараз ви читаєте новину «Instagram обмежить відправлення повідомлень для деяких користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі