пʼятниця, 21 квітня 2017 16:49

Міністр пояснив, чому Ryanair не полетить до Гостомеля

Міністр пояснив, чому Ryanair не полетить до Гостомеля
Міжнародна лоукост-авіакомпанія Ryanair налагодить польоти із двома українськими містами - Києвом та Львовом. Фото: zn.ua

Міжнародна лоукост-авіакомпанія Ryanair налагодить польоти із двома українськими містами - Києвом і Львовом.

Про це говорить міністр інфраструктури Володимир Омелян в інтерв'ю liga.net.

"До мене приходили деякі губернатори з проханням привести до них Ryanair, і вони готові були їм доплачувати. Наприклад, Харків готовий приймати у себе Ryanair навіть з нижчою фінансовою пропозицією, ніж ми хотіли, але Ryanair сказав, що поки що літати туди не планує. У них є чіткий вибір - Київ і Львів. У переговорах від цього відштовхувались".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На перельоти Порошенка витратять 35,4 млн грн

У майбутньому є можливість зробити авіарейси до інших міст України:

"У перспективі, якщо "Бориспіль" стане реальним, а не потенційним хабовим аеропортом, Ryanair дійсно може піти в Житомир, Гостомель чи ще кудись. Але на нинішньому етапі це неправильно. У нас літає 4 проценти населення. Пасажиропотік "Борисполя" - 8-8,5 мільйона осіб на рік. Це дуже мало".

Гендиректор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябикін заявив, що бюджетні авіакомпанії повинні літати в міжнародний аеропорт "Антонов" у Гостомелі, а не в "Бориспіль".

Зараз ви читаєте новину «Міністр пояснив, чому Ryanair не полетить до Гостомеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі