четвер, 17 липня 2014 16:17

Вагітна на Керченській переправі заробляє до 15 тисяч гривень на місяць

Вагітна на Керченській переправі заробляє до 15 тисяч гривень на місяць
фото: komtv.org

На Керченській переправі заробляють вагітні та інваліди. За те, щоб швидше переправитись з Російського боку в Крим беруть від 500 до 1000 гривень. Про це кореспонденту Gazeta.ua розказала вагітна Юлія. Жінка підробляє так вже третій тиждень.

"Зараз черга на переправу сягає 12 кілометрів. Ті хто стоїть останнім чекають по чотири- п'ять днів. Але вагітних та інвалідів пропускають позачергово. Коли треба когось просунути швидше, вдаю ніби погано. Ось-ось маю народити і маю Кримську прописку. То машину, де знаходжуся, пускають без черги"

Юлія розповідає, що за день може провести 1-2 автомобілі. Ціна залежить від вантажу, який перевозить машина. Легковим автомобілям дешевше, вантажним дорожче.

"Одразу соромилась туди йти. Але роботи в Криму нема. Мої батьки які мають базу відпочинку зараз у збитках. Мені скоро народжувати, а в домі ще недороблений ремонт, нема ні коляски, ні кроватки, ні одежок. До того ж незрозуміло чи отримаю я першу допомогу на дитину. Так підробляти порадила знайома. Працювала на переправі до останнього доки не народила. Заробила за місяць понад 15 тисяч гривень. За ці гроші і за пологи заплатила і вдягла дитину"

Юлія щодня одягає нову сукню і на голову перуку. Головні убори взяла напрокат в місцевому театрі.

"Спеціально перевдягаюся, щоб не запам'ятатися водіям і працівникам митниці, боюся як впізнають то поб'ють"

Так само заробляють інваліди та родини з маленькими дітьми.

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Вагітна на Керченській переправі заробляє до 15 тисяч гривень на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі