вівторок, 04 квітня 2017 16:24

У Росії припинили продаж квитків на офіційний вечір до Євробачення-2017

У Росії припинили продаж квитків на офіційний вечір до Євробачення-2017
У Росії припинили продаж квитків на офіційний вечір до Євробачення-2017. Фото:1tv.com.ua

У Росії припинили продаж квитків на pre-party, присвяченій пісенному конкурсу Євробачення-2017. Це останній офіційний захід перед конкурсом.

Про це йдеться на сайті московського Vegas City Hall, де має відбутися захід.

"Спочатку свою згоду на участь в концерті дали 10 країн-учасників Євробачення-2017. Та через політичну ситуацію іноземні гості взяли паузу. 3 квітня глави делегацій почали повідомляти організаторів, що приїдуть, якщо Росію допустять до участі у конкурсі. Тому ми змушені зупинити продаж квитків на офіційну pre-party", - написано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поступки щодо заборони в'їзду Самойлової не обговорюються - Клімкін

"Складна політична ситуація навколо участі Самойлової викликала бурхливу реакцію російського суспільства. Мешканці різних регіонів прислали на адресу Юлії декілька тисяч листівок, малюнків і листів. Супермодель Наталія Водянова розмістила в мережі звернення з вимогою дозволити Самойловій виступити на конкурсі. Наша вечірка пройде в заявленому варіанті за участю представників інших країн і спеціальних гостей, якщо Росії дозволять виступити на Євробаченні-2017 у Києві. Цього вимагають організатори міжнародного пісенного конкурсу - Європейська мовна спілка", - додали організатори вечірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко: Росії не потрібне Євробачення

Служба безпеки заборонила в'їзд в Україну учасниці Євробачення від Росії Юлії Самойловій на три роки. 2015 року співачка незаконно перетнула державний кордон - виступила в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «У Росії припинили продаж квитків на офіційний вечір до Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі