пʼятниця, 24 листопада 2017 12:11

В книгарнях ціни знизились на 50 відсотків
5

Українські видавництва оголошують знижки на книжки у чорну п'ятницю. Одразу 5 книгарень цих вихідних зменшують ціну на 50%.

Автор: http://rodovid.net/
  Малевич. Автобіографічні записки 1918–1933
Малевич. Автобіографічні записки 1918–1933

"Родовід", Київ

24-го листопада розпродає книжки та аксесуари книгарні на 50% дешевше. Серед новинок 2017 року книжка "Малевич. Автобіографічні записки 1918–1933". Художник тричі починав писати автобіографію. Всі три роботи не закінчені. "Родовід" вперше в Україні зібрав спогади Малевича у повному обсязі. Збережена оригінальна мова митця.

Автор: http://blog.yakaboo.ua/
  Нова книга Оксани Забужко була представлена на Форумі видавців у Львові
Нова книга Оксани Забужко була представлена на Форумі видавців у Львові

"Комора", Київ

Чорна п'ятниця відбудеться з 24 по 26 листопада . Знижка 50%. Найцікавішою новинкою є книжка Оксани Забужко "Після третього дзвінка вхід до зали забороняється. Оповідання та повісті". В збірку увійшли твори письменниці за 30 років. Оповідання "Отже, це злива" 1982 року, "Книга буття. Глава четверта" 2008, "Сестро-сестро", 2017 року тощо. Завершується новим оповіданням "Після третього дзвінка вхід до зали забороняється".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На розігріві американської зірки заспіває дует з Броварів

"Віват", Харків

Чорна п'ятниця триватиме три дні. З 25 по 27 листопада в інтернет-магазині та книгарні можна придбати літературу зі знижками 10 -50%.
У 2017 "Віват" видав книжку "Голову Гіммлера звуть Гайдріх". Так у нацистській Німеччині називали начальника гестапо Райнгарда Гайдріха. Французький письменник Лоран Біне назвав так книжку про двох чехословацьких диверсантів. Мають вбити праву руку Гіммлера в рамках операції "Антропоїд".

Автор: http://osnovypublishing.com/
  Ілюстрації Поліни Дорошенко до "Лісової мавки"
Ілюстрації Поліни Дорошенко до "Лісової мавки"

"Основи", Київ

Один день 24 листопада видавництво зменшує на 50% ціну на всі товари більше 50 гривень.
Найцікавіше книжка цього року — перевидання "Лісової пісні" Лесі Українки. Українська художниця Поліна Дорошенко проілюструвала драму письменниці. книжка потрапила в каталог кращих дитячих книжок із 40 країн світу "The White Ravens".

"Смолоскип", Київ

24 листопада з 11:00 до 21:00 в книгарні та з 00:01 до 23:59 на сайті "Буколики" дає знижку у 50%. Акція діє не на всі видання. "Виграти вибори" Петра Охотіна та Андрія Вальчишена, "Українські таємниці Франції" та "Царство Катерини" Олександра Дробахи можна придбати тільки за повну ціну.
Знижка діє на новинку видавництва "Спогади української каторжанки". Марія Музичка стала ворогом народу через арешт чоловіка-священника. Відбирають 3-х дітей. Депортують в Сибір на роботи. книжка Марії Музички про життя Західної України в період радянської окупації після Другої світової війни, конфіскації, заслання і табори.

Автор: bukio.com.ua
  "Наш формат" видав книгу про боротьбу із соціалістичними ідеями
"Наш формат" видав книгу про боротьбу із соціалістичними ідеями

"Наш формат", Київ

Почав чорну п'ятницю 22 листопада. Закінчиться25 листопада. На аудіокнижки діють знижки 50%, на друковані книжки - до 44%, символіка та диски з музикою продаються на 30% дешевше.
Серед прем'єр — переклад серії "Атлант розправив плечі" американки Айн Ренд1957 року. За опитуванням Бібліотеки Конгресу США посіла друге місце за впливом на американську націю після Біблії. Дагні Таггарт керує найбільшою в США залізницею, Генк Ріарден — металургійний король: власник рудників та заводів. Через дії соціалістів в країні починається криза. Американські атланти створюють супротив руйнівній системі для економіки.

Folio, Харків

22-26 листопада знижує ціну на всю продукцію у чверть.
12-й роман Любка Дереша "Спустошення" вийшов у Folio в серпні цього року. Федір Могила влаштовується в інвестиційну компанію "Сома Інкорпорейтед". Керівник Дмитро Караманов намагається створити способи передачі інформації прямо людині в голову. Називає психоінженерією. Федір починає розуміти, що потрапив в коло фанатиків і божевільних терористів.

"Люта справа", Київ

Автор: lutasprava.com
  Графічний роман "Діра" Сергія Захарова
Графічний роман "Діра" Сергія Захарова

20-27 листопада дає знижку на книжки у 25%.
Нова книжка видавництва — графічний роман "Діра". В 2014 році донецький художник Сергій Захаров потрапив у полон через карикатури на сепаратистів. Разом з письменником Сергієм Мазуркевичем створили графічний роман про катування в донецькому полоні. Рік тому "Люта справа" видала книжку.

Назву "чорна" остання п'ятниця листопада отримала через постійні затори на дорозі перед Днем подяки в США. У цей день крамниці оголошують знижки до 90%. Чорну п'ятницю у світі асоціюють з різдвяним шопінгом.

Зараз ви читаєте новину «В книгарнях ціни знизились на 50 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі