пʼятниця, 18 липня 2014 14:50

"У цьому літаку міг бути кожен з нас" - українські зірки про збитий Boeing 777

"У цьому літаку міг бути кожен з нас" - українські зірки про збитий Boeing 777

Українські співаки не лишилися осторонь жахливої трагедії, яка сталася у четвер. Падіння пасажирського літака Boeing 777 змусило артистів задуматися над безпекою свого власного життя. На сторінках у соцмережах вітчизняні співаки висловили співчуття сім'ям загиблих під час теракту, передає ТСН.

Співачка Джамала написала, що на борту літака могла опинитися і вона сама: "У цьому літаку міг бути кожен з нас... Могла бути і я... 3 дні тому летіла з Амстердама... І вже неважливо, в якому напрямку. І які гарантії? Немає. Той хто уявив себе Богом на землі, дуже скоро відчує все і вся на собі", - впевнена артистка.

У свою чергу співак Віталій Козловський доволі експресивно відреагував на подію і навіть не уникнув нецензурних слів. "Якесь суцільне зло і морок... Та скільки це ще бл*дь буде тривати?! Коли всі ці чорти вимруть, щоб дати людям жити нормально? Душа болить... Реалії перетворюється на фільм жахів", - висловився Козловський.

Активістка Євромайдану співачка Руслана переконана, що у трагедії винні терористи, які встигли похвалитися цим, однак у певний момент дали "задній хід".

"Щойно загинули мирні безневинні люди. Літак був збитий терористами. Вони вже встигли похвалитись цим, але зараз "включили задній хід". Мої співчуття родинам, хоча їм, мабуть, зараз вже ніхто і ніщо не пояснить - за що? І чому?! Терористи.... Ми маємо показати світові, що таке тероризм, що світ - у небезпеці. Світової безпеки немає. Все це фінансує Путін! Переляканий Путін і Медвєдєв вже дали свою реакцію, погрожуючи холодною війною. Ми ж повинні показати тепло і любов, велике чуйне українське серце. Чужої біди не існує", - підсумувала Руслана.

Зараз ви читаєте новину «"У цьому літаку міг бути кожен з нас" - українські зірки про збитий Boeing 777». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі