пʼятниця, 21 грудня 2018 21:45

"Тартак" випустив кліп із моделлю Playboy

"Тартак" випустив кліп із моделлю Playboy
У кліпі "Тартака" знялася модель Адель Вакула. Фото: кадр із кліпу

Український гурт "Тартак" презентував кліп на пісню "Попелюшка". Колектив випустив трек спільно з гуртом "Нумер 482".

У відео знялася модель журналу Playboy Адель Вакула.

Серед локацій - столичний бізнес-центром "Гулівер", бульвар Лесі Українки та Троїцька площа перед НСК "Олімпійський".

Режисером нового музичного відео виступив Віктор Скуратівський.

"Мені завжди імпонувала творчість "Тартака". Нарешті випала можливість попрацювати з артистом як режисер відео. У кліпі немає конкретної сюжетної лінії. Тим не менш, картинка вийшла дуже стильною, сучасною і атмосферною", - розповів Скуратівський.

Пісня "Попелюшка" увійшла до альбому "Тартака" під назвою "АнТАРТАКтида. Частина перша", яка вийшла 30 листопада 2018 року. На диску вийшло 12 композицій, які гурт записав у дуеті з різними виконавцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я залишаю свій дім" - вихователька Альона випустила новий хіт

Торік "Тартак" випустив альбом "АнТАРТАКтида. Частина друга". Лідер гурту Олександр Положинський вирішив випустити альбоми у зворотньому порядку.

Гурт присвятив новий альбом до 21-річної річниці творчості. "Хотіли показати себе не як щось вузькоспеціалізоване, обмежене якимись певними рамками, а як творчу одиницю, яка може існувати в дуже різних і інколи навіть протилежних проявах", - каже про альбом Положинський. Одну з пісень записали спільно зі співаком Арсеном Мірзояном.

Зараз ви читаєте новину «"Тартак" випустив кліп із моделлю Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі