четвер, 31 липня 2014 13:59

Свіжа карта АТО: триває визволення Первомайська
1

В Інтернет виклали оновлену карту АТО. Вона говорить, що силовики наступають на позиції бойовиків.

Протягом останньої доби у зоні антитерористичної операції поза населеними пунктами працювала українська авіація та артилерія.

Військові зайняли три блокпости бойовиків у районі Дебальцевого, таким чином сили АТО звузили кільце оточення навколо первомайсько-стаханівсько-алчевського угрупування терористів. Триває бій за визволення Первомайська Луганської області.

Вдалося знищити у районі селища Моспине Донецької області понад 50 терористів, снайпера та ДОТ бойовиків. Ще одного снайпера-коректувальника знищили неподалік села Ульянівське Донецької області прикордонники. Під час зачистки району виявлено та знищено засідку бойовиків, які прикривали свого снайпера. Загинуло 4 терористи.

Протягом доби терористи обстріляли блокпости та позиції підрозділів ЗС України в районах Маринівки, Моспиного, Дякова, Спатака, Сабіївки та аеропорту Луганськ.

Крім того, українська армія організовує "зелений коридор" з Луганська. На додачу сьогодні в зоні проведення АТО оголошено день ОБСЄ. Це зроблено для того, щоб забезпечити повноцінну роботу міжнародних експертів в зоні падіння "Боїнга 777". Українські військові не ведуть бойових дій на цій території. Терористи все одно здійснюють обстріли. 

Зараз ви читаєте новину «Свіжа карта АТО: триває визволення Первомайська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі