четвер, 22 березня 2018 16:17

Розповіли про нових героїв другого сезону серіалу "Школа"

Розповіли про нових героїв другого сезону серіалу "Школа"
У 2-му сезоні "Школи" будуть нові герої. Фото - obozrevatel.com

У 2-му сезоні серіалу "Школа" з'являться нові герої, які кардинально вплинуть на сюжет.
Про це сказала продюсер серіалу Ольга Слісаренко газеті "Факти".
"У нових серіях відбудуться численні сценарні повороти.10-й "Б" стане випускним класом, - сказала Слісаренко. - У стрічці з'являться нові герої - учні 10-го "Б". Глядачі дізнаються, з ким буде Паша, - з Нікою чи Лолою. У їх любовному трикутнику може з'явитися і четверта людина. Вона буде заважати героям побудувати щасливі відносини. Крім того, у другому сезоні стане відомо, чи повернеться Алекс з Америки. Чи зможуть вони з Катею бути разом. Як складеться життя у Дарини Петрівни, чи знайде вона особисте щастя".

Прем'єра другого сезону серіалу "Школа" відбудеться на каналі "1+1" восени 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонери перевдягаються в 14-річних героїнь серіалу Sailor Moon

Канал шукає виконавців для нових героїв. Для того, щоб взяти участь у кастингу, потрібно заповнити анкету на сайті "1+1" і зняти відеовізитку. Команда проекту озвучила, що шукає харизматичних людей віком від 16 до 40 років. Вони повинні на власному досвіді пережити серіальні історії або зіткнутися з подібними проблемами в житті.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про нових героїв другого сезону серіалу "Школа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі