пʼятниця, 14 липня 2017 14:32

Ганьба не змивається: Макаревич піснею розлютив шанувальників Путіна

Ганьба не змивається: Макаревич піснею розлютив шанувальників Путіна

У мережі згадали пісню Андрія Макаревича "Сказка о законодательстве", присвячену владі Російської Федерації і записану на відео 2015-го. Ролик, який з'явився у Facebook-паблік "Свобода", викликав палкі дискусії.

Основою "Сказки о законодательстве" стала розповідь Макаревича про те, як пишуть закони в Росії. На відео лідер "Машины времени" співає, акомпануючи собі на гітарі.

На момент публікації у мережі ролик зібрав тисячі переглядів. Однак цього разу реакція інтернет-користувачів виявилася стрімкіша. За кілька днів відео подивилися понад 100 000 разів, пост зібрав понад 3 000 перепостів. У коментарях розгорілися дискусії, в яких можна зустріти, як захоплення Макаревичем, так і відверті образи явних прихильників Кремля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макаревич у Запоріжжі влаштував караоке

"Поважаю з перших концертів, завжди актуальний, талановитий і порядний", "Як поважав Макаревича, так і не вдається розчаруватися. Ти сила, за тобою правда", - підтримали в обговореннях артиста.

"Що особливого він заспівав? Чому йому багато кричать тут "браво", "спасибі за правду"! Що за маячня! Ця погань написала досить посередню пісеньку, в якій просто всіх обісрала і все! Виставив себе таким собі безстрашним мудрецем, мовляв ось як я про царя можу. Тьфу дрібно, бридко!", - написав інший користувач.

Російський музикант Андрій Макаревич написав новий вірш, навіяний російською агресією.

Зараз ви читаєте новину «Ганьба не змивається: Макаревич піснею розлютив шанувальників Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі