субота, 26 жовтня 2019 21:45

З'явився тизер української комедії за мотивами народної казки та фільму Хічкока

Вийшов тизер авантюрної комедії "У справу втручається Остап Гуляй". Фільм є повнометражним дебютом режисера Максима Лукашова.

Автор: facebook.com
  Вийшов тизер авантюрної комедії "У справу втручається Остап Гуляй"
Вийшов тизер авантюрної комедії "У справу втручається Остап Гуляй"

Джерелами натхнення стали українська народна казка "Пан Коцький", стрічки "39 сходинок" Альфреда Хічкока і "Великий Лебовські" братів Коен.

Остап — безробітній киянин. Одного дня до нього приходить знаменита поетеса Юліта. Вона ховається від проросійських терористів, бо стала небажаним свідком їхніх справ. Жінку вбивають у квартирі Остапа. Він тікає від поліції до Одеси. Агенти Служби Безпеки України стежать за ним, сподіваючись вийти на слід бойовиків. Чоловік тим часом намагається закрутити роман із журналісткою Соломією, за сюжетом.

"Ще в студентські роки у мене з'явилася ідея написати сценарій, в якому у Криму назріває бунт, але на шляху терористам стає звичайний київський хлопець, випадково втягнутий у події. Потім відбулася анексія, і я припинив працювати над текстом. Згодом натхнення повернулося", — каже Лукашов.

Головні ролі виконують Юрій Феліпенко, Наталя Денисенко, Андрій Мороз, Валентина Войтенко, Павло Левицький.

Для зйомок картини автори планують запустити краудфандингову кампанію та подати заявку на участь у пітчингу Держкіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра серіалу "Вартові" побила рекорд

Під час зйомок тизеру консультантом став Віктор Ягун, генерал-майор запасу і колишній заступник голови СБУ.

Зараз ви читаєте новину «З'явився тизер української комедії за мотивами народної казки та фільму Хічкока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі