понеділок, 30 березня 2015 15:35

Норвезький гурт A-HA повертається на сцену

Норвезький гурт A-HA повертається на сцену

Учасники популярного норвезького тріо A-HA - Мортен Харкет, Пол Воктор-Савой і Магне Фурухольмен оголосили про відновлення спільної кар'єри після 5-річної перерви на прес-конференції, що відбулася 25 березня в Берліні.

В рамках реюниона музиканти планують провести гастрольний тур по Європі і випустити новий альбом.

Реліз 10-го у кар'єрі колективу студійного лонгплея, що отримав назву "Cast In Steel", запланований на 4 вересня 2015-го. Турне на підтримку диска стартує 3 квітня 2016-го року в Штутгарті і захопить більшість європейських столиць і великих міст - а ля Цюріх, Мюнхен, Відень, Берлін і т.д.

Цього року команда відзначать 30-річчя своєї кар'єри. Цей ювілей музиканти A-HA планують відсвяткувати на сцені фестивалю Rock In Rio, який відбудеться в Ріо-де-Жанейро у вересні 2015-го

A-HA -  норвезький музичний колектив, створений 1983 в Осло. Вони є одними з законодавців стилю електро-поп, New Wave. Гурт продав 36 мільйонів альбомів та 15 мільйонів синглів в цілому світі.

Зараз ви читаєте новину «Норвезький гурт A-HA повертається на сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі