понеділок, 17 серпня 2015 18:37

На "50 відтінків сірого" знімуть пародію в стилі "Дуже страшного кіно"

На "50 відтінків сірого" знімуть пародію в стилі "Дуже страшного кіно"

Американський актор Марлон Веянс зробить власну версію "П'ятдесяти відтінків сірого", де головний герой стане невмілим афроамериканцем. Про це повідомляє Entertainment weekly.

Американський комедійний актор, відомий нам за ролями у франшизі "Дуже страшне кіно" та фільмі "Без почуттів", Марлон Веянс працює над власною версією "П'ятдесяти відтінків сірого". Його стрічка матиме назву "П'ятдесят відтінків чорного", а головний герой не тільки буде представником іншої раси, але й справжнім "тюхтієм у ліжку".

Веянс запевнив глядачів, що хоче зробити цей фільм для всіх, хто колись був у подібних стосунках та просто хоче посміятися над собою. Він також заявив, що стрічка приверне більше уваги до оригіналу, хоча б тим фактом, що дівчатам-фанаткам не варто очікувати на палкі сцени у ліжку.

Тим не менш, комік наголосив на тому, що фільм не буде пародією. Веянс вважає, що зможе розповісти більше жартів, беручи за основу першоджерело та оригінальних персонажах, та позбавляючи їх елементу драми.

Зараз ви читаєте новину «На "50 відтінків сірого" знімуть пародію в стилі "Дуже страшного кіно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі