пʼятниця, 10 жовтня 2014 12:47

Міхалков вирізав Одесу зі свого нового фільму

Міхалков вирізав Одесу зі свого нового фільму
Фото: ТАСС

Микита Міхалков в інтерв'ю російським ЗМІ повідомив, що з його нового фільму "Сонячний удар" вирізали сцени, які були зняті в Одесі.

"Наша картина знімалася в Одесі, але ми прибрали слово "Одеса" з титрів і навіть вирізали сцени з пам'ятником Дюку через події, що сталися у травні цього року. Якби ми все це залишили, то могли б вплинути на тих людей, які у нас знімалися. Якби їх побачили на екрані, то в результаті це могло б погано скінчитися", - заявив режисер, мабуть, натякаючи на можливі переслідування акторів, повідомляє газета "Думская" із посиланням "Культурометр".

Нагадаємо, що російський режисер Микита Михалков презентував свою нову картину "Сонячний удар" - спочатку в Белграді, а потім в столиці окупованого Криму Сімферополі.

Михалков не раз висловлював свою позицію щодо приєднання Криму до Росії. Чергова заява на цю тему прозвучало на прем'єрі в Сімферополі: "Всі, хто називає Крим не російським, - вороги!" - заявив режисер.

Також у звернені до одеситів Міхалков назвав місто "Перлиною Бандерштата". Одеситів це не засмутило.

Зараз ви читаєте новину «Міхалков вирізав Одесу зі свого нового фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі