понеділок, 02 лютого 2015 17:46

Механічні декорації, світло та відеопроекція - відбудеться SMS-опера Подерев`янського "Звірі"

Механічні декорації, світло та відеопроекція -  відбудеться SMS-опера Подерев`янського "Звірі"

28 лютого та 1 березня (19:00) відбудеться прем'єра сучасної SMS-опери "Звірі" (18+) від Леся Подерв'янського в Київській Малій Опері (Дегтярівська, 5-А) та вперше у його творчій біографії.

"Звірі" - це постмодерна суміш брутальності і ніжності, класичних музичних алюзій і авангарду, несподіваних сюжетних ходів, ліричних дитячих снів і політичного стьобу.
Робота над твором спочатку мала випадковий характер, автором було написано казку, яка перетворилася на музичний твір. Тому що нікому не відомо, куди прямує мистецтво, можливо, воно прямує до дідька - йдеться в офіційному прес-релізі..

Лібрето: Лесь Подерв'янський

Композитор: В'ячеслав Назаров

Режисер: Андрій Крітенко (Крот)

У ролях: Олег Прімогенов, Дмитро Оскін, Олена Хижна, Іван Загородний, Олена Репіна, Вадим Діаз та ін.

Квитки коштують: від 300 до 800 грн. Частину коштів від продажу квитків буде направлено на потреби українських військових

Лесь Подерв'янський - український художник, автор сатиричних п'єс, а відтепер і опери. Почав писати перші твори наприкінці 1970-хх років і наразі має їх понад 50. З 1976 року бере участь у виставках. Картини зберігаються в Національному Художньому Музеї та багатьох приватних колекціях України, Росії, Німеччини, США та Швеції.

Зараз ви читаєте новину «Механічні декорації, світло та відеопроекція - відбудеться SMS-опера Подерев`янського "Звірі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі