неділя, 11 лютого 2018 15:13

Легендарні Spice Girls створять талант-шоу

Легендарні Spice Girls створять талант-шоу
Учасниці британського колективу Spice Girls анонсували створення талант-шоу Фото: The Sun

Учасниці британського колективу Spice Girls анонсували створення талант-шоу, яке допоможе виявити вокалістів для нового гурту.

Займатись втіленням ідеї буде Саймон Фуллер – відомий зірковий менеджер, який співпрацював зі Spice Girls на початку їхньої кар'єри, пише видання The Sun.

За його словами, новий гурт буде не тільки молодіжним, але й багатонаціональний. Згідно із задумом, всі учасники будуть з різних країн. З'явилась неофіційна інформація, що кастинги пройдуть в Японії, Китаї, Австралії, США та Великобританії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"

"Саймон сформував цю ідею дівчат вже понад 2 роки тому. Він хоче створити міжнародну групу, в якій, наприклад, один учасник буде обраний з Китаю, інший – з Індії, а хтось – з Великобританії. План полягає в тому, щоб об'єднати людей і додати різноманітність",– розповів інформатор видання.

Одним із суддів шоу може стати американський продюсер та музикант Гері Барлоу. Він уже заявив, що не зможе виїхати до Китаю на 6 тижнів, щоб брати участь у проекті, однак в інших країнах обов'язково приєднається до творчої команди.

Екс-учасниці британського поп-гурту Spice Girls відновлять проект у цьому році. Кожна отримає колосальний гонорар - 10 мільйонів фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Легендарні Spice Girls створять талант-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі