середа, 08 травня 2024 21:12

"Конкуренти є" - що Джамала сказала про виступ alyona alyona і Jerry Heil на Євробаченні

"Конкуренти є" - що Джамала сказала про виступ alyona alyona і Jerry Heil на Євробаченні
alyona alyona і Jerry Heil пройшли у фінал Євробачення. Фото: eurovision.tv

Переможниця Євробачення-2016 Джамала висловилася про виступ alyona alyona і Jerry Heil у півфіналі цьогорічного конкурсу.

Співачки перебувають у контакті, розповіла вона в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Я дуже пишаюся нашими дівчатами, як і вся країна. Це завжди бентежно. На жаль, Австралія, Польща, Молдова не пройшли до фіналу. Дівчата завжди на зв'язку зі мною. Я знаю, що додати нам технічно, щоб ми не були нижче другого місця, але це супер секрет. Скажу їм тільки особисто. Номер потужний, пісня змістовна, і все це гармонійно. Люксембург здивував, і приємно, що наш режисер Герман Нєнов ставив номер. Португалія мені сподобалася, хлопець із Німеччини, класна пісня. Конкуренти є. Були якісь операторські погрішності, нюанси. Мені вони були помітні, а комусь ні. Мені хочеться, щоб alyona alyona і Jerry Heil удосконалили свій номер у гранд-фіналі, і щоб усе було просто вау", - каже Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jerry Heil заспівала у патріотичному світшоті, польські глядачі обурились

Вона наголосила, що глядачі будуть за нас голосувати, але жюрі більш прискіпливе.

"Багато надій покладаю на дівчат, з яким настроєм вони вийдуть. Мені дуже хочеться, щоб вони були світлими в очах, щоб були на 100 відсотків потужними й досконалими у вокалі", - каже артистка.

Дует alyona alyona & Jerry Heil пройшов у фінал пісенного конкурсу Євробачення. Співачки виступили з піснею Teresa & Maria.

Номер ставила режисерка Таню Муіньо. Jerry Heil постала в бежевій сукні з бахромою і металевим рукавом. alyona alyona була в бежевих штанах, металевій кольчузі і тренчі у тон.

Зараз ви читаєте новину «"Конкуренти є" - що Джамала сказала про виступ alyona alyona і Jerry Heil на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі