вівторок, 31 серпня 2021 00:45

Гурт Kazka презентував саундтрек до серіалу "Моя улюблена Страшко"

Гурт Kazka презентував саундтрек до серіалу "Моя улюблена Страшко"
Гурт Kazka презентував головний саундтрек до серіалу "Моя улюблена Страшко", пісню "Цілувати тебе". Автор: Валерій Вороненко

Гурт Kazka презентував пісню "Цілувати тебе". Композиція стала головним саундтреком до серіалу "Моя улюблена Страшко".

"Цілувати тебе" - поп-композиція з елементами електро-фолку, відрізняється від попередніх пісень гурту.

"Створення цієї пісні ми сприйняли як челендж", - розповіла солістка гурту Олександра Зарицька. - Зазвичай група працює із зовсім іншим саундом, але попри це ми, як нам здається, не загубили себе. За традицією під час створення мелодії використовували українські народні інструменти та музичні мотиви у сучасному прочитанні".

"Моя улюблена Страшко" - вітчизняна адаптація колумбійської теленовели 1999-го "Я — негарна Бетті". Беатріс Солана — талановита економістка. Має непривабливу зовнішність, звикла до думки про те, що помре старою дівою. Закохується у свого нового начальника, керівника великого модного дому Армандо Мендосу, за сюжетом.

Транслювалася у 180 країнах на 25 мовах. Серед адаптацій теленовели — американський серіал "Ugly Betty" та російський "Не родись красивой".

Прем`єра української версії відбулася 30 серпня о 20:45 на каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня Незалежності Тіна Кароль випустила альбом дуетів

У липні гурту Kazka випустив ще одну пісню-саундтрек до серіалу "Моя улюблена Страшко" - "Красива серцем".

"Перша пісня, "Красива серцем", про силу всередині кожного з нас, а "Цілувати тебе" – історія про вразливе, але водночас і найсильніше відчуття – кохання" - каже солістка гурту Олександра Зарицька.

Співачка запустила в Instagram флешмоб #Красивасерцем. У його рамках можна поділитися історіями про булінг та цькування і отримати підтримку з боку зірок та простих користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Kazka презентував саундтрек до серіалу "Моя улюблена Страшко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі