четвер, 19 червня 2014 15:42

"Говори рідною, а то набіжать зелені чоловічки" - Скрипка представив підопічних з Луганська

"Говори рідною, а то набіжать зелені чоловічки" - Скрипка представив підопічних з Луганська

" Поїхали.…А ні, може в когось з залу є губна гармошка? "- так розпочалась презентація нового продюсерського проекту Олега Скрипки. 18 червня о 19.00 у київському клубі "Шульц" луганський рок-гурт "Назад Шляху Немає" представив свої пісні та відео на пісню "Молодість".

Зйомки кліпу відбувалися у ТЦ Україна за участі колективу "Михайлівське чудо" і непрофесійних акторів. Дія відбувається у відділі РАГСу. Наречений раптово задумується: "Де я, і хто усі ці люди?". Вирішує, що вихід один – втеча. Та зробити це виявиться не так легко.

"Ми довго думали, чи варто взагалі робити презентацію нової пісні у цей складний час. Але дійшли висновку, що всі продовжують займатися своїми справами і ми будемо робити те, що можемо", - кажуть музиканти. "Назад Шляху Немає" – луганська група, і навіть під час творчого процесу хлопці пам'ятають свою малу батьківщину і гостро переживають події які там відбуваються.

"Необхідно закінчувати кровопролиття. Ми виступаємо за мир і єдність країни, а з боку політиків вкрай нерозумно провокувати війну", - каже вокаліст гурту Дмитро Мітусов. Разом із луганськими музикантами також виступили гурти "Elvis De Niro", "Буги Вуги Джем Слэм", "MaySound", "Михайлове Чудо" та актори, які брали участь у зйомках.

 

Не обійшлося на концерті і без Путіна.
"Ну что ребята, поздравляю" - каже зі сцени режисер кліпу Максим Рудюк. На що здивовані глядачі як один закричали - "Говори рідною, а то набіжать зелені чоловічки і Путін буде тебе захищать!"

"Познайомився з Н.Ш.Н. десь років 10 назад, і якось відразу зрозумів що то свої хлопці, може тому що вони з Луганська", - згадує Олег Скрипка. Гурт існує вже понад 10 років. Починали музиканти із самодіяльного колективу, що утворився в одній Луганській "копальні" - так вони називають підвал, де репетирували.

"Ми пішли в підвал до Дині (Дениса Назарова), знайшли якийсь бубєн, він став ударником, а я гітаристом, і пішло поїхало" - говорить Дмитро Мітусов. Як зазначають самі учасники, "Назад Шляху Немає" - це установка на те що треба рухатись тільки вперед. На рахунку групи вже кілька пісень - "Птах дощу", "Соловейко, рідний брате","Спека", "Назад дороги нет". 

Наразі хлопці готуються до випуску нового альбому "Молодість", що відбудеться у вересні.

Зараз ви читаєте новину «"Говори рідною, а то набіжать зелені чоловічки" - Скрипка представив підопічних з Луганська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі