понеділок, 10 червня 2019 08:12

Донька Кошового повернулася на "Голос. Діти"

Донька Кошового повернулася на "Голос. Діти"
9 червня відбувся 3-й випуск 5-го сезону вокального шоу "Голос. Діти". Дочка Євгенія Кошового Варвара вдруге виступила на проекті. Фото - ТСН

9 червня відбувся 3-й випуск 5-го сезону вокального шоу "Голос. Діти" на каналі "1+1".

Це був передостанній випуск "сліпих" прослуховувань. У командах тренерів залишилося 6 місць.

Під час ефіру "засвітилися" зіркові діти. До Джамали на знімальний майданчик вперше приїхав її маленький син Емір-Рахман.

Крім того, на сцену повернулася донька Євгенія Кошового 11-річна Варвара. Вона вже брала участь у третьому сезоні проекту і була в команді Потапа, але на етапі "бої" Варвара поступилася суперниці. Після цього пообіцяла, що зробить все можливе, щоб повернутися на проект. Для свого повернення готувалася 2,5 роки. Зазначила, що хоче довести, що може пройти далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юна Вероніка Морська візьме участь у шоу "Голос. Діти"

Також у 3-му випуску виступила 8-річна Єсенія Селезньова, у якої батьки музиканти. Дівчинка виконала пісню Тіни Кароль.

На проекті виступив і 12-річний Микита Ачкасов з Києва. Юний вокаліст створює складні зачіски і робить макіяж, через що він став об'єктом насмішок у однокласників. Для проекту він вибрав ліричну пісню Can You Feel The Love Tonight.

Інший юний учасник проекту 9-річний Давид Красилюк з Миколаєва вибрав складну пісню Calefornia Dreaming. Через проблеми зі здоров'ям у школі його називають "кришталевим хлопчиком", і це сильно його зачіпає.

Учасник 5 сезону шоу "Голос. Діти" 12-річний Олександр Зазарашвілі вразив суддів і глядачів. Хлопчик своїм неймовірним виступом змусив плакати всіх членів журі. Судді назвали хлопчика з Грузії вірогідним переможцем дитячого "Голосу" в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Донька Кошового повернулася на "Голос. Діти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі