пʼятниця, 27 жовтня 2017 21:45

6 фільмів в кінотеатрах для вихідних в стилі Гелловін

6 фільмів в кінотеатрах для вихідних в стилі Гелловін

"Пила 8", реж. Майкл і Пітер Спірінги, США, Канада.

На шкірі жертв загадкового вбивці вирізані шматочки пазлів. Це нагадує почерк маніака Конструктора Джона Крамера, якого вбили 10 років тому. Він виявляється живим. Вистежив 5 людей, які скоїли злочини. Пропонує зіграти з ним у гру на виживання. Дає завдання, які можна пройти тільки чесним шляхом. Вони зможуть утекти, коли визнають гріхи.

"Ми — монстри", реж. Хольгер Таппе, Великобританія, Німеччина.

У ніч Гелловіну в гості до родини Вуншман приходить відьма. Обіцяє залагодити усі конфлікти, але перетворює на монстрів — Франкенштейна, вампіра, мумію та перевертня. Каже, що Вушмани повернуть людську подобу, лише коли стануть щасливими. Родинна має згуртуватися навколо проблеми. Вирішити її спільно і зрозуміти що таке справжні сімейні цінності.

"Будинок моїх кошмарів", реж. Джеймс Каллен Брессак, США.

Домогосподарка Клер після смерті матері повертається у батьківський будинок. Її чоловік весь час проводить на роботі. На самоті жінку починають переслідувати спогади з дитинства та видіння. Потрапляє у лікарню з нервовим зривом. Лікування не допомагає позбавитись страху та привидів з минулого.

"Урок магії", реж. Лілія Солдатенко, Україна.

Юні вундеркінди Лада, Аліса, Михайло і Слава влаштовують "урок магії" для вихованців дитячого будинку, щоби навчити долати свої страхи. Однак чари починають діяти по справжньому. Переносять підлітків у світ відьм і гоблінів.
Кіно про дружбу та перше кохання, вчить знаходити вихід із будь-якої ситуації.

"Воно. Частина перша", реж. Енді Мускетті, США.

Кожні 27 років в місті Деррі, в американському штаті Мен починають зникати люди. Старшекласник Білл не вірить у смерть свого молодшого брата Джорджи. Починає власні пошуки. Збирає з 7 друзів"Клуб невдах". Винним у вбивствах виявляється загадковий клоун.

Фільм Енді Мускетті друга екранізація роману "Воно" "короля жахів" Стівена Кінга . Перша виходила 27 років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які варто переглянути недільного вечора

"Голем Лаймхаузу", реж. Хуан Карлос Медіна, Велика Британія

За грати потрапляє співачка Елізабет Крі. ЇЇ звинувачують в серії вбивств. Інспектор Джон Кілдер вирішує сам розслідувати справу. Серед підозрюваних — музикант Ден Лено, політик Карл Маркс, письменник Джордж Гіссінг та Джон Крі, чоловік Елізабет. Однак справжнім монстром виявляються не вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які варто переглянути недільного вечора

Зараз ви читаєте новину «6 фільмів в кінотеатрах для вихідних в стилі Гелловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі