вівторок, 07 серпня 2018 02:24

10 захопливих фільмів, які варто подивитися

10 захопливих фільмів, які варто подивитися
Обрати фільм допоможуть трейлери. Фото: mirf.ru

За останні місяці вийшло чимало нових захопливих фільмів. Вони не обмежені бюджетом, місцем дії чи кількістю персонажів. Там є все, щоб відчути іншу реальність, задуматися чи відпочити.

Gazeta.ua пропонує переглянути трейлери найцікавіших стрічок, які мають високі рейтинги переглядів.

Листопад / November

Чорно-біле кіно наповнене балтійським фольклором, іронією і чорним гумором. Цікава сюжетна лінія красиво переплітається з чудовою операторською роботою. Глядача занурюють в контрастну атмосферу сарказму, романтики і жаху.

Лукавий коханець / L'amant double

Фільм знятий Франсуа Озоном по книзі Джойс Керол Оутс "Життя близнюків". У стрічці показано життя парижанки, яка намагається розібратися в таємницях, які від неї ретельно приховує коханий. Цікавість героїні призводить її до правди, але від цього життя Хлої стає складніше і заплутаніше.

Суміш детектива, еротики, роману і трилера не відпускає глядацької уваги.

Першому гравцеві приготуватися / Ready Player One

На планеті не залишилося нічого радісного, крім віртуальної реальності. Головний герой занурюється в величезну віртуальну всесвіт, і там відбувається все, про що можна тільки мріяти в реальному житті.

Як розмовляти з дівчатами на вечірках / How to Talk to Girls at Parties

Дивакувата, але мила історія відбувається в 1977 році, в Лондоні. Представники панк-культури, яка була вкрай популярною в той час, зустрічають інопланетян. Дуже красивих інопланетян. Гості з далеких світів поводяться дивно, химерно, чим неабияк лякають землян.

Американські тварини / American Animals

Група студентів вирішує вкрасти з бібліотеки найціннішу книгу у всіх Штатах, вартістю в $12 млн. Рівень сарказму стає зрозумілим, коли глядач бачить, що на "найціннішій книзі" зображений рожевий фламінго.

Дівиця / Damsel

Дія розгортається на Дикому Заході, який глядачеві показують з несподіваного ракурсу. Тут головний герой - Самуель. Він зі своїм мініатюрним конем збирається врятувати свою кохану, Пенелопу, з лап злочинців, які її викрали.

Тихе місце / A Quiet Place

Дивовижний фільм жахів показує історію однієї родини. Вони живуть на фермі, звичайним сімейним життям ... якщо не брати до уваги того, що ніхто ніколи не розмовляє. Кожен член сім'ї спілкується за допомогою жестів, а по дому переміщаються вкрай акуратно - будь-який звук спровокує моторошних монстрів, і ті будуть атакувати. Проте, безшумно жити не виходить.

Чорна Пантера / Black Panther

У легендарній Ваканді видобувається рідкісний метал, з якого виходить надміцна зброя і броня. Але якщо раніше Ваканда була прихована від усього світу, то зараз про неї дізналися. Всередині держави відбувається хаос, але принц Т'Чалла готовий взяти все під свій контроль.

Аннігіляція / Annihilation

Місце дії - планета Земля. Тільки трохи видозмінена. Після того, як в неї врізався метеорит, з'явилася так звана Зона Ікс - обитель аномальних явищ, з якої ніхто не може вибратися живим. Біолог Ліна втратила свого чоловіка через цю таємничу Зони. Вона вирушає в експедицію щоб знайти розгадку Зони Ікс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудські фільми переклали закарпатським діалектом

Тебе ніколи тут не було / You Were Never Really Here

Тут розповідається історія Джо, суворої людини, колишнього агента ФБР. У нього важке минуле, через яке з його психікою не все гаразд. Його втіха - це порятунок дівчаток, що потрапили в секс-рабство. Одного разу у місцевого авторитета крадуть дочку, і Джо відправляється на пошуки.

У серпні показали фільми, які входять до списку найочікуваніших у цьому році. Вони вражають свої авторсиким складом та сюжетними інтригами.

Зазвичай час найкращих кінопрем'єр припадає на весняний чи осінній період, проте літній сезон 2018 року потішив шанувальників не менше.

Зараз ви читаєте новину «10 захопливих фільмів, які варто подивитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі